لیست اختراعات حسين عبدي زاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1394/09/10
خلاصه اختراع:

روش هيدرو/سولوترمال يكي از روش‌هاي مرسوم و مورد توجه براي توليد نانو ذرات مختلف مي‌باشد. در حال حاضر اين فرايندها با استفاده از راكتورهايي فولادي انجام مي‌شود كه براي افزايش دما و فشار داخل محفظه، در داخل كوره قرار مي‌گيرند. بديهي است در اين نوع راكتورها كنترل دما و فشار داخل محفظه و همچنين همزدن مواد داخل راكتور امكان پذير نمي‌باشد. اختراع مورد ادعا راكتور سنتز سولوترمالي است كه علاوه بر امكان تنظيم دقيق دما و فشار داخل محفظه، امكان همزدن مغناطيسي مواد درون آن را نيز فراهم مي‌آورد. مضافاً اينكه هزينه‌ي توليد و نگهداري اين دستگاه نيز بسيار كمتر از دستگاه‌هاي موجود مي‌باشد. به علاوه در اين اختراع امكان انجام فرايند تزريق داغ و انجام فرايند لايه‌نشاني الكتروفورتيك نانو ذرات توليد شده به صورت درجا نيز در نظر گرفته شده است. با استفاده از اين دستگاه، توليد و لايه‌نشاني طيف وسيعي از نانو ذرات اعم از نانو ذرات اكسيدي، كالكوپيريت‌ها، كالكوژنايدها، فلزات خالص و ساير تركيبات چندجزئي امكان‌پذير مي‌باشد. در كليه‌ي صنايع مرتبط با سنتز نانو ذرات امكان بهره‌گيري از اين اختراع وجود دارد. صنايعي مانند: صنايع دارويي، صنايع الكترونيكي و اپتيكي (توليد باتري‌ها، پيزوالكتريك‌ها، سنسورها، لايه‌هاي نازك و غيره)، صنايع مرتبط با انرژي‌هاي تجديدپذير، صنايع نظامي و غيره.

تاریخ اظهارنامه: 1392/09/20
تاریخ ثبت: 1393/03/21
خلاصه اختراع:

ارزان‌ترين و مطمئن‌ترين روش براي توليد نانوكامپوزيت‌هاي آلومينيوم تقويت شده با نانولوله‌هاي كربني، روش‌هاي حالت جامد-جامد است. متداول‌ترين سبك براي روش‌هاي اختلاط جامد-جامد، روش‌هاي متالورژي پودر است. با استفاده از روش متالورژي پودر، علاوه بر كاهش هزينه‌ها و همچنين كاهش احتمال آسيب‌ديدگي و از بين رفتن نانولوله‌ها در اثر واكنش با فاز زمينه، به راحتي مي‌توان توزيع يكنواخت و همگني از نانولوله‌ها را در زمينه حاصل نمود. يكي از مناسب‌ترين مواد براي تقويت فلز آلومينيوم، نانولوله‌هاي كربني مي‌باشند كه علاوه بر خواص مكانيكي و فيزيكي منحصر به فردشان، پايداري شيميايي عالي نيز دارند. مشكل اصلي براي توليد نانوكامپوزيت آلومينيوم تقويت شده با نانولوله‌هاي كربني عدم چسبندگي نانولوله‌ها به زمينه‌ي آلومينيومي است. در اين اختراع براي حل اين مشكل نانولوله‌ها تحت فرآيندي براي اختلاط با مقداري جزئي از كربن فعال قرار مي‌گيرند. كربن فعال اضافه شده به منظور تشويق به تشكيل فاز كاربيدي به سيستم اضافه مي‌شود. در نهايت با تشكيل فاز كاربيد آلومينيوم در فصل مشترك نانولوله‌ها و زمينه‌ي آلومينيومي، چسبندگي نانولوله‌ها به زمينه تا مقدار بسيار زياد و چشم‌گيري افزايش مي‌يابد و سبب توليد نانوكامپوزيت پايه آلومينيومي تقويت شده با نانولوله‌هاي كربني با خواص مكانيكي و فيزيكي بالا مي شود. نانوكامپوزيت‌هاي آلومينيوم تقويت شده با نانولوله‌هاي كربني در صنايع هوايي و صنايع خودروسازي و به طور كلي در تمامي مواردي كه تنش‌هاي فشاري شديدي به ماده اعمال شود و ماده‌اي مورد نياز باشد كه وزن كم و سبكي داشته باشد، كاربرد دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/07/04
تاریخ ثبت: 1391/01/07
خلاصه اختراع:

در اختراع حاضر فعال سازي مكانيكي شيميايي گل سرخ و در ادامه جذب كرم شش ظرفيتي از محلول آبي با استفاده از اين جاذب به عنوان روش جايگزين و كم هزينه شيوه هاي مرسوم حذف يون هاي كرم از پساب هاي صنعتي مورد بررسي قرار گرفت كرم شش سكس از خطرناك ترين فلزات سنگين در طبيعت مي باشد كه در اين تحقيق اثر جاذب نوين بدست آمده روي حذف اين يون از محلول آبي بررسي گرديد فعال سازي مكانيكي شيماييي گل سرخ شامل مراحل مختلفي چون آسيا كاري مكانيكي گل سرخ فعال سازي با اسيد نيتريك خنثي سازي با آمونياك شستشو فيلتراسيون و خشك نمودن نمونه بود با فعال سازي شيميايي گل سرخ سطح ويژه اين جاذب از مقدار 11 متر مربع بر گرم به 310 متر مربع بر گرم افزايش يافت و اين جاذب توانست يون هاي كرم شش ظرفيتي را در مقادير بالاي 99 درصد در شرايط بهينه جذب به صورت بسيار سريع و در زمان 1 دقيقه از محلول آبي جذب نمود

موارد یافت شده: 5